MoveTogether – det siger deltagerne:

Af og til er vi så heldige at vores holddeltagere giver sig tid til at sende os en tilbagemelding på forløbet. Herunder kan du læse hvad andre har fået ud af at deltage på vores efterfødselshold MoveTogether:

”MoveTogether er den ideelle efterfødselstræning med mulighed for at træne MED sit barn og ikke “bare” have barnet liggende over i hjørnet. Derudover får man en masse inspiration til øvelser som man kan lave når man alligevel render rundt med sin lille guldklump der hjemme. Jeg var vild med konceptet og jeg skal i hvert fald til det efter næste graviditet også!” -Camilla, 1. gangs mor.

”Jeg havde en kompliceret graviditet med svære bækkensmerter og tidligere skader med bl.a. sprunget achillessene, som gjorde at jeg helst ville starte min genoptræning i en kyndig fysioterapeuts hænder. Desuden var min datter ikke ret glad for fremmede steder eller mennesker, så træning med hende tæt på i en vikle var ideelt for mig. Både hun og jeg blev meget glade for vikle også derhjemme. Med et lille hold blev hun efterhånden tryg nok til også at være udenfor viklen til træning.
Træningen med vikle kickstartede min genoptræning og jeg anbefaler Katrines træning med og uden vikle til alle som vil gøre noget godt for sig selv.” -Stine, 2. gangs mor

“Jeg har gået på Katrine Boels efterfødselstræning “MoveTogether” igennem adskillige uger. Jeg startede, da min baby var 2,5 måned, og da jeg sluttede, var han 7 måneder. Jeg kunne simpelthen ikke få nok! Jeg nød i fulde drag at komme til træning. Det var dejligt at få rørt kroppen igen, og få trænet kroppen igennem på en faglig kompetent måde, der tager højde for eventuelle post-fødsels skavanker. Og så var det enormt befriende, at man ikke skulle bekymre sig om, om ens baby nu var frisk til træning, og nu gad at ligge selv – hvis baby er træt (eller blot har en dårlig dag) kommer hun/han bare op i en vikle/bæresele, og moren fortsætter sin træning. Det fungerer super fint! Jeg vil anbefale alle barslende mødre, der har lyst til at få gang i kroppen igen, at tage til Katrines efterfødselstræning! Det er rart og uformelt, men samtidig får man i den grad sved på panden. Og så er det oven i købet billigt!” Sine, 1. gangs mor