MoveTogether -efterfødselstræning sammen med din baby

Efterfødselstræning med baby i vikle/slynge eller bæresele

Vil du gerne i gang med at træne og bevæge dig mere efter fødslen? Og vil du gerne have din baby tæt på dig imens?

Som de eneste på Fyn udbyder vi et efterfødselshold undervist af fysioterapeut, hvor baby kan sidde trygt på din mave eller ryg under hele træningen.

Når du bærer din baby er der nogle ting du skal være opmærksom på for at styrke din krop og fremme helingen af bækkenbund og mavemuskler efter graviditeten, frem for at overbelaste din krop med babys vægt. Det lærer du om på MoveTogether, samtidig med at du træner dig stærkere og får bedre kontakt til din krop. Læs om tidligere deltageres erfaring med holdet her.

Du kan med fordel bruge bæresele eller fastvikle (gerne med godt “grip” i stoffet). En strækvikle vil ofte være for varm. Vi har et par bæreseler fra Ergobaby og Love Radius som du kan afprøve en af de første gange, hvis du ønsker det. Der er dog ikke udlånsseler til alle. Vi har også fastvikler til udlån.

Move Together

Du får:

Vejledning i bækkenbundstræning, test af delte mavemuskler og mulighed for at få vejledning på din babys siddestilling i bæresele eller vikle

Bevægelse af hele kroppen og sved på panden

Indsigt i og viden om hvordan efterfødselskroppen styrkes bedst også i hverdagen

Neuromuskulær og funktionel træning med bl.a. træningselastikker og TRX

Inspiration til hjemmetræning

Hensyn til den enkelte

Undervisning af fysioterapeut Katrine Boel Gjerum

Du skal have født for minimum 2,5 mdr. siden og ikke have vedvarende komplikationer efter fødslen. Kontakt klinikken hvis du er i tvivl om du kan være med. Træningen er tilrettelagt så du KAN have baby på mave eller ryg hele tiden, men det er selvfølgelig ikke et krav. Du kan også bruge holdet som helt almindelig efterfødselstræning.

Tid og sted:

Træning er tirsdage fra den 20. AUGUST kl. 11.00-11.50 (datoer: 20.08.-27.08.-03.09.-10.09.-24.09. kl. 11, samt 01.10. hvor tidspunktet er rykket til kl. 13.)

Hunderupvej 120, 1. sal (barnevogne kan evt stilles på bagsiden af indgangspartiet, ved lægerne i stueplan)

Kommende hold: næste hold starter 1. oktober kl. 11.

NYT!!!: Fortsætterhold MoveTogether2 for dig der allerede har gået på MoveTogether eller som har gået til anden fysioterapeutisk efterfødselstræning og føler at du har god kontakt til din bækkenbund og øvrige kernemuskulatur. Nye hold MoveTogether2 oprettes på efterspørgsel.

Pris: 578,16 kr for 6 gange (I nogle tilfælde ydes der tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” på ca. kr. 210,- såfremt kiropraktor eller fysioterapeut anser det som en nødvendig del af et behandlingsforløb). Vi gør opmærksom på at tilmelding er bindende, ved afbud til hele forløbet skal dette ske 14 dage før opstart. Ved udeblivelse eller for sent afbud til samlet forløb, sendes der et gebyr på 353,30kr.

Tilmelding til klinikken på tlf: 28106005

Hold oprettes ved min. 5 deltagere, gælder også for fx mødregrupper, der ønsker eget hold.

20170523_114003