Stimulastik i Odense

Tidens Kiropraktors egen form for Stimulastik

Du har måske hørt om Stimulastik, et varemærkeregistreret koncept for babyer, der blander stimulation og gymnastik. Konceptet er udviklet af ergoterapeuter til 0-1-årige børn. Stimulastik gennemføres på små hold, hvor forældrene er aktive sammen med deres børn, og hvor den underviseren formidler idéer til stimulation af barnet gennem leg.

Hos Tidens Kiropraktor har vi valgt at kalde vores udgave af babytræning for Babymotorik & Sansestimulering, og det retter sig mod babyer mellem 3 og 9 måneder. Holdene bliver undervist af fysioterapeut Katrine Boel Gjerum.

Deltag på Babymotorik & Sansestimulering (rettet mod babyer 3-9 måneder)

Giv dit barn en god start ved at styrke og stimulere barnets nervesystem gennem bevægelse, berøring og sang. Få også svar på: Hvornår må barnet hænge på hovedet? Hvornår skal det trille? Hvornår kan det putte sine fødder i munden? Hvorfor er det vigtigt med træning på maven? På holdene kommer vi omkring:

  • Sanseintegration
  • Motoriske øvelser (med lagen, ballon og bold)
  • Babymassage
  • Forebyggende øvelser for mor
  • Info omkring barnets udvikling.

Der er max. 10 børn tilmeldt pr. hold, så alle deltagere får et maksimalt udbytte af undervisningen.

(Medbring et lille tæppe eller en dyne, da meget af tiden foregår på gulvet samt et lagen.)

Pris i alt: 569,55 kr. for 6 lektioner over 6 uger. Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen ”Danmark” på i alt kr. 210,- (der ydes ikke kompensation ved udeblivelse).

Der er masser af inspiration at hente på vores Babymotorik hold – tilmeld dig og din baby eller måske hele mødregruppen.

Næste hold:
Babymotorik 1  (ca. 3-6 måneder) holdet starter tirsdag d. 9. januar 2018 kl. 12.00-12.50
Babymotorik 2 (ca. 5-9 måneder) holdet starter tirsdag d. 9. januar 2018 kl. 10.00-10.50

Kontakt Tidens Kiropraktor i Odense på tlf. 28 10 60 05 for tilmelding