• nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Fysioterapi

FYS Odense

Fysioterapi og træning indgår næsten altid i et behandlingsforløb ved Tidens Kiropraktor, da årsagen til smerterne ofte hænger sammen med manglende stabilitet eller nedsat muskulær styrke og kontrol. Motivation samt professionel vejledning er de vigtigste faktorer for at nå sit mål med træning. Hos Tidens Kiropraktor er det primært fysioterapeut Martin Nielsen eller fysioterapeut Katrine Boel Gjerum der planlægger og koordinerer dit træningsforløb. Martin og Katrine tilbyder holdtræning samt individuel undersøgelse og træningskonsultationer. Book en tid hos fysioterapeuten på 28 10 60 05

Ryghold: Stabilisér din ryg nu!

Via rygtræning har du selv mulighed for at påvirke dine smerterne og dermed forbedre din livskvalitet. Tidens Kiropraktor tilbyder et 9 timers kursus over 8 uger i stabiliserende øvelser for ryg og nakke samt en individuel opfølgende undersøgelse. Øvelser styrker kropsstammen, så du lærer at sprede belastningen i ryggen hensigtsmæssigt. Målet er, at du fremover igen kan udføre fysisk og koordineringsmæssigt krævende bevægelser samt mindske risikoen for tilbagefald. Der er max. 9 deltager tilmeldt pr. hold, så alle deltager får et maksimalt udbytte af undervisningen. Resultatet af din indsats vil typisk kunne mærkes efter 4-6 ugers vedholdende stabiliserende træning. Pris i alt: kr. 1705,69 (incl. træningsmappe med tekst og billeder). Der ydes tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”.

Ønsker du at starte på et hold så kontakt gerne vores sekretær for mere info: Tidens Kiropraktor  tlf. 28 10 60 05

Holdtræning for slidgigt i knæ og hofter: G.L.A:D (Godt Liv med Artrose i Danmark).

Har du artrose i hofter eller knæ? (også kendt under udtrykket slidgigt) Der er hos ledende forskere fundet betydeligt bevis for effekten af træning. Hos Tidens Kiropraktor har du mulighed for at indgå i det nationale projekt: “Godt Liv med Artrose i Danmark”, hvor du får information, undersøgelse og træningsplan i én samlet pakke. G.L.A:D-pakken er et samlet forløb på i alt 16 sæsioner, der følger nationale retningslinjer i behandling af artrose i hofter og/eller knæled koordineres af fysioterapeut Katrine Boel og træningen varetages af begge vores fysioterapeuter Martin Nielsen og Katrine Boel. Næste hold starter mandag den 8. januar kl. 16.00-16.50 For tilmelding kontakt Tidens Kiropraktor på tlf. 28 10 60 05 og start dine første skridt mod et bedre liv med artrose.

Træningsskole hver mandag fra kl. 15-16

Dette er det oplagte valg for dig der ønsker at fortsætte med superviseret træning efter et afsluttet forløb på vores ryghold, GLAD projektet eller individuel træningsinstruktion. Pris i alt: kr. 1319,08 kr. og indeholder 8 træningstimer. Der ydes tilskud fra den private Sygeforsikringen ”danmark”. Tilmelding via vores sekretariat.

Mekanisk Diagnostisk Terapi (McKenzie øvelser)

Denne type af øvelser anvendes ved diskusprolaps eller ved diskusrelaterede lidelser og bør kun foretages under vejledning af din kiropraktor eller fysioterapeut. Øvelserne (typisk bagoverbøjning af ryggen) gentages mange gange i løbet af dagen. Herved mobiliseres ryggens “dårlige” bruskskive i en retning, der letter trykket på forbigående eller tætliggende nervevæv og fremmer den naturlige helingsproces i bruskskiven.

Efterfødselstræning med baby i vikle/slynge eller bæresele

Vil du gerne i gang med at træne og bevæge dig mere efter fødslen? Og vil du gerne have din baby tæt på dig imens?
Som de eneste på Fyn udbyder vi nu et efterfødselshold, hvor baby kan sidde trygt på din mave eller ryg under hele træningen.
Når du bærer din baby er der nogle ting du skal være opmærksom på for at styrke din krop og fremme helingen af bækkenbund og mavemuskler efter graviditeten, frem for at overbelaste din krop med babys vægt. Læs mere her.

Der er lukket for kommentarer.

KONTAKT OS

Sender

SPØRGESKEMA

Udfyld spørgeskemaet herunder inden første konsultation.


online booking