Kontakt/Priser

Tidens Kiropraktor
Hunderupvej 120, 1. sal
5230 Odense M
Tlf. 28 10 60 05
info@tidenskiropraktor.dk

For konsultation i weekenden kontakt da vagttelefonen på

tlf. 70 20 36 42

 

Kiropraktor i Odense - Tidens Kiropraktor -Holdtræning

Åbningstider

Mandag 7.45 – 18.00
Tirsdag 7.45 – 18.00
Onsdag 7.45 – 18.00
Torsdag 7.45 – 18.00
Fredag 7.45 – 16.30
 

 

OBS vi har altid åbent i ferieuger, men ændret lukketider (u7, 28, 29, 30, 31 og 42)

COVID-19: Klinikken er ikke ramt af nedlukning. Har du en tid til konsultation i klinikken kræver dette IKKE corona-pas. Der er normale behandlingstilbud ved Tidens Kiropraktor både kiropraktik, fysioterapi og massage.  Klinikken holder derfor åbent på alle hverdage i klinikkens normale åbningstider.
Kiropraktorerne, fysioterapeuterne og massørerne er en del af sundhedsvæsenet og skal under nedlukning varetage det, der hedder kritiske funktioner. Kritisk er ikke det samme som akut eller livstruende, men er blandt andet undersøgelse, diagnostik eller behandling, der er nødvendig for i betydelig grad at styrke, opretholde eller forhindre forværring af en persons sundhed, funktionsniveau, livskvalitet eller arbejdsevne. Vi skal fortsat passe på hinanden og især de immunsvækkede i vores samfund.
Undgå at komme i god tid og kom altid alene i klinikken med mindre bistand er nødvendigt. Ansigtsværnemidler er ikke længere et krav!  Har du eller andre i din husstand symptomer skal du ikke komme i klinikken, men er velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål. Vi tager fortsat alle nødvendige forholdsregler i klinikken for at opretholde optimale hygiejne-forhold. Vi fastholder vores høje standard af rengøring i klinikken og klinikkens personale vil være ekstra opmærksomme på at bryde smittevejen ved minimal fysisk kontakt. Derfor giver vi ikke hånd, og vil under undersøgelserne og behandlingerne minimere den kropslige kontakt. Som altid er der ved den enkelte kiropraktor håndvask og håndsprit mellem hver besøgende samt rengøring af relevante berøringsflader så som brikse, stole osv. Vi står klar med det rigtige (og forsvarlige) tilbud til dig. Tidens Kiropraktor – Altid en god behandling!