Ryg-træning

Hos Tidens Kiropraktor tilbyder vi ryg-træning til alle klienter med længerevarende eller tilbagevendende rygsmerter. Vores rygtræning er baseret på og udviklet af forskere og behandlere på Syddansk Universitet, og konceptet bruges nu i mange forskellige nationer som standardtilbud.

Vi starter løbende nye hold:

2023:

Torsdag den 26.oktober 2023 kl. 17.00 – 18.00, Fredrik Thinggaard

2024:

Torsdag den 11. januar 2024 kl. 17.00 – 18.00, Fredrik Thinggaard

Torsdag den 25. april 2024 kl.17.00 – 18.00. Fredrik Thinggaard

Torsdag den 8. august 2024 kl. 17,00-18,00 Fredrik Thinggaard

Instruktion og superviseret træning varetages af vores fysioterapeut Fredrik Thinggaard

Ring til klinikken på 28106005 ved interesse og tilmelding. Pris alle 8 gange kr. 1953,96 Der ydes tilskud til rygtræning fra Sygesikringen Danmark

Ryg-træningen foregår på små hold på klinikken og består i:

  • Undervisning om ryggen, smerter og hvad du selv kan gøre
  • 8 gange træning over 8 uger

Vores hold-tilbud hjælper dig gennem viden om rygsmerter, træning og øvelser.

Behandling

Der er videnskabelig dokumentation for god effekt af vejledt træning, generel fysisk aktivitet, manuel behandling og af at få viden om rygsmerter. Sundhedsstyrelsen anbefaler derfor, at det er de tilbud patienter med behandlingskrævende rygbesvær får. Ryg-træning hos Tidens Kiropraktor bygger på nyeste viden og tilbyder viden om rygsmerter (patientuddannelse) og vejledt træning for at give dig redskaber til selv i højere grad at kunne styre dine rygsmerter, også efter forløbet er afsluttet.

Vores opgave

Fysioterapeut Fredrik Thinggaard underviser og vejleder dig ud fra et program, der er udviklet med inspiration fra nyeste forskning, som vi målretter til dit behov. Du får en træningsdagbog med hjem med illustration af øvelserne.

Vi starter løbende nye hold. Et hold oprettes ved minimum 5 deltagere og der er max 6 deltagere på et hold. Der ydes tilskud fra sygeforsikring Danmark, når Ryg-træning er en planlagt del af dit behandlingsforløb.


lænderyg behandling