• nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Fysioterapi

FYS Odense

Fysioterapi og træning indgår næsten altid i et behandlingsforløb hos Tidens Kiropraktor i Odense, idet årsagen til smerterne ofte hænger sammen med manglende rygstabilitet eller nedsat muskelstyrke og muskelkontrol.

Motivation samt professionel vejledning er de vigtigste faktorer med henblik at nå målet med træningen. Hos Tidens Kiropraktor er det primært fysioterapeut Martin Nielsen og fysioterapeut Katrine Boel Gjerum, der planlægger og koordinerer dit træningsforløb. Martin og Katrine tilbyder holdtræning samt individuel undersøgelse og træningskonsultationer.

Book en tid til fysioterapi i Odense hos en af vores fysioterapeuter på tlf. 28 10 60 05

Velkommen til fysioterapi i Odense hos Tidens Kiropraktor.

Fysioterapi – Kom til holdtræning i Odense

Hos Tidens Kiropraktor kan du også deltage på en af vores mange forskellige holdtræninger, hvor øvelserne vil hjælpe med at styrke din muskelkontrol og øge rygstabilitet. Læs mere om vores forskellige fys holdtræninger i vores lokaler i Odense M.

 

Holdtræning for slidgigt i knæ og hofter: G.L.A:D (Godt Liv med Artrose i Danmark).

Lider du af artrose (slidgigt) i hofter eller knæ?
Ledende forskere overalt i verden har fremlagt klare beviser for den positive effekt af træning. Hos Tidens Kiropraktor har du mulighed for at indgå i det nationale artrose projekt: “Godt Liv med Artrose i Danmark”, hvor du får information, undersøgelse og træningsplan i én samlet pakke.

G.L.A.D-pakken, som den kaldes, indeholder et samlet forløb på i alt 16 sessioner, der følger de nationale retningslinjer for behandling af artrose i hofter og knæled, og som koordineres af fysioterapeut Katrine Boel. Træningen varetages af begge vores fysioterapeuter Martin Nielsen og Katrine Boel. Tøv ikke – tag dine første skridt mod et bedre liv med artrose.

Næste hold starter mandag den 8. januar kl. 16.00-16.50

Kontakt Tidens Kiropraktor i Odense på tlf. 28 10 60 05 for at tilmelde dig det næste G.L.A.D. hold

Træningsskole hver mandag fra kl. 15-16

Dette er det oplagte valg for dig, der ønsker at fortsætte med superviseret træning efter et afsluttet forløb på vores ryghold, G.L.A.D projektet eller individuel træningsinstruktion. Vores fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig igennem øvelserne, og giver gode råd, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Pris i alt: kr. 1319,08 kr. og indeholder 8 træningstimer. Der ydes tilskud fra den private Sygeforsikringen ”danmark”.

Tilmelding til vores fys træningsskole i Odense hos vores sekretær på tlf. 28 10 60 05

Mekanisk Diagnostisk Terapi (McKenzie øvelser)

McKenzie øvelser er en type af øvelser, som anvendes ved behandling af diskusprolaps eller ved diskusrelaterede lidelser. Disse bør kun udføres under vejledning af din kiropraktor eller fysioterapeut. Øvelserne (typisk bagoverbøjning af ryggen) gentages mange gange i løbet af dagen. Herved mobiliseres ryggens “dårlige” bruskskive i en retning, der letter trykket på forbigående eller tætliggende nervevæv og fremmer den naturlige helingsproces i bruskskiven.

Kom til fysio i Odense hos Tidens Kiropraktor for instruktion og detaljeret vejledning. Kontakt os på tlf. 28 10 60 05

Efterfødselstræning med baby i vikle/slynge eller bæresele

Vil du gerne i gang med at træne og bevæge dig mere efter fødslen? Og vil du gerne have din baby tæt på dig imens?

Som de eneste på Fyn udbyder vi nu et efterfødselshold, hvor baby kan sidde trygt på din mave eller ryg under hele træningen. Når du bærer din baby er der nogle ting du skal være opmærksom på for at styrke din krop og fremme helingen af bækkenbund og mavemuskler efter graviditeten, frem for at overbelaste din krop med babys vægt. Læs mere her.

Der er lukket for kommentarer.

KONTAKT OS

Sender

SPØRGESKEMA

Udfyld spørgeskemaet herunder inden første konsultation.


online booking