Fysioterapi

FYS Odense

Fysioterapi og træning indgår næsten altid i et behandlingsforløb hos Tidens Kiropraktor i Odense, idet årsagen til smerterne ofte hænger sammen med manglende rygstabilitet eller nedsat muskelstyrke og muskelkontrol.

Motivation samt professionel vejledning er de vigtigste faktorer med henblik at nå målet med træningen så du igen bliver tryg ved at bevæge og belaste din ryg eller nakke. Hos Tidens Kiropraktor er det primært fysioterapeuterne der planlægger og koordinerer dit træningsforløb. Vores fysioterapeut Fredrik tilbyder holdtræning samt individuel undersøgelse og træningskonsultationer.

Book en tid til fysioterapi i Odense på tlf. 28 10 60 05

Velkommen til fysioterapi i Odense hos Tidens Kiropraktor.

Fysioterapi – Kom til holdtræning i Odense

Hos Tidens Kiropraktor har du mulighed for at deltage på følgende hold:

Ryghold: til dig der ønsker at forebygge rygsmerter og til dig der ønsker at komme eksisterende smerter til livs!

Babymotorik: Til babyer og deres voksne, der ønsker sansestimulering og motorisk udfordring.

Mekanisk Diagnostisk Terapi (McKenzie øvelser)

McKenzie øvelser er en type af øvelser, som anvendes ved behandling af diskusprolaps eller ved diskusrelaterede lidelser. Disse bør kun udføres under vejledning af din kiropraktor eller fysioterapeut. Øvelserne (typisk retningsspecifik bøjning af ryggen) gentages mange gange i løbet af dagen. Herved mobiliseres ryggens “dårlige” bruskskive i en retning, der letter trykket på forbigående eller tætliggende nervevæv og fremmer den naturlige helingsproces i bruskskiven.

Kom til fysio i Odense hos Tidens Kiropraktor for instruktion og detaljeret vejledning. Kontakt os på tlf. 28 10 60 05