Fysioterapi

FYS Odense

Fysioterapi og træning indgår næsten altid i et behandlingsforløb hos Tidens Kiropraktor i Odense, idet årsagen til smerterne ofte hænger sammen med manglende rygstabilitet eller nedsat muskelstyrke og muskelkontrol.

Motivation samt professionel vejledning er de vigtigste faktorer med henblik at nå målet med træningen så du igen bliver tryg ved at bevæge og belaste din ryg eller nakke. Hos Tidens Kiropraktor er det primært fysioterapeuterne der planlægger og koordinerer dit træningsforløb. Vores fysioterapeuter Katrine og Fredrik tilbyder holdtræning samt individuel undersøgelse og træningskonsultationer.

Book en tid til fysioterapi i Odense på tlf. 28 10 60 05

Velkommen til fysioterapi i Odense hos Tidens Kiropraktor.

Fysioterapi – Kom til holdtræning i Odense

Hos Tidens Kiropraktor kan du også deltage på en af vores mange forskellige holdtræninger, hvor øvelserne vil hjælpe med at styrke din muskelkontrol og øge rygstabilitet. Læs mere om vores forskellige fys holdtræninger i vores lokaler i Odense M.

I øjeblikket udbydes følgende hold:

GLA:D RYG

YOGA for alle

MoveTogether niveau 1 og 2 – efterfødselstræning med baby i vikle eller bæresele

Babymotorik 1 og 2

Tumlastik for krybe/kravlebabyer

GLA:D RYG

Hos Tidens Kiropraktor tilbyder vi GL:AD® Ryg til patienter med længerevarende eller tilbagevendende rygsmerter. GL:AD® Ryg er udviklet af forskere og behandlere på Syddansk Universitet.  GLA:D® Ryg bygger på nyeste viden og tilbyder viden om rygsmerter (patientuddannelse) og vejledt træning for at give dig redskaber til selv i højere grad at kunne styre dine rygsmerter, også efter forløbet er afsluttet.

Fysioterapeut Katrine Boel og kiropraktor Jesper Øigård underviser og vejleder dig ud fra et program, der er udviklet ved Syddansk Universitet, som vi målretter til dit behov. Du får en træningsdagbog med hjem med illustration af øvelserne.

GLA:D RYG er et pakkeforløb med 2 individuelle sessioner og 18 holdsessioner. Ring til os på 28106005 for yderligere information.

Efterfødselstræning med baby i vikle/slynge eller bæresele

Vil du gerne i gang med at træne og bevæge dig mere efter fødslen? Og vil du gerne have din baby tæt på dig imens?

Som de eneste på Fyn udbyder vi nu et efterfødselshold, hvor baby kan sidde trygt på din mave eller ryg under hele træningen. Når du bærer din baby er der nogle ting du skal være opmærksom på for at styrke din krop og fremme helingen af bækkenbund og mavemuskler efter graviditeten, frem for at overbelaste din krop med babys vægt. Læs mere her.

Holdtræning for slidgigt i knæ og hofter: GLA:D.

(UDBYDES IKKE I ØJEBLIKKET – kontakt os ved interesse. Vi har altid mulighed for at skræddersy et individuelt forløb til dig der har knæsmerter. Hvis du har hoftesmerter vil fysioterapeuten vurdere om du i stedet kan have glæde af et GLA:D RYG-forløb, da hofte- og lænderyg er tæt forbundet)

Lider du af artrose (slidgigt) i hofter eller knæ?
Ledende forskere overalt i verden har fremlagt klare beviser for den positive effekt af træning. Hos Tidens Kiropraktor har du mulighed for at indgå i det nationale artrose projekt: “Godt Liv med Artrose i Danmark”, hvor du får information, undersøgelse og træningsplan i én samlet pakke.

GLA:D hofte/knæ-hold indeholder et samlet forløb på i alt 16 sessioner, der følger de nationale retningslinjer for behandling af artrose i hofter og knæled, og som koordineres af fysioterapeut Katrine Boel.  Tøv ikke – tag dine første skridt mod et bedre liv med artrose.

Kontakt Tidens Kiropraktor i Odense på tlf. 28 10 60 05

Træningsskole hver mandag fra kl. 15-16

(UDBYDES IKKE I ØJEBLIKKET -kontakt os ved interesse)

Dette er det oplagte valg for dig, der ønsker at fortsætte med superviseret træning efter et af

sluttet forløb på vores ryghold, G.L.A.D projektet eller individuel træningsinstruktion. Vores fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig igennem øvelserne, og giver gode råd, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Pris i alt: kr. 1319,08 kr. og indeholder 8 træningstimer. Der ydes tilskud fra den private Sygeforsikringen ”danmark”.

Tilmelding til vores fys træningsskole i Odense hos vores sekretær på tlf. 28 10

60 05

Mekanisk Diagnostisk Terapi (McKenzie øvelser)

McKenzie øvelser er en type af øvelser, som anvendes ved behandling af diskusprolaps eller ved diskusrelaterede lidelser. Disse bør kun udføres under vejledning af din kiropraktor eller fysioterapeut. Øvelserne (typisk bagoverbøjning af ryggen) gentages mange gange i løbet af dagen. Herved mobiliseres ryggens “dårlige” bruskskive i en retning, der letter trykket på forbigående eller tætliggende nervevæv og fremmer den naturlige helingsproces i bruskskiven.

Kom til fysio i Odense hos Tidens Kiropraktor for instruktion og detaljeret vejledning. Kontakt os på tlf. 28 10 60 05