Fysioterapi

FYS Odense

Fysioterapi og træning indgår næsten altid i et behandlingsforløb hos Tidens Kiropraktor i Odense. Smerter kan være en kompleks størrelse, og derfor kan vores fysioterapeut med fordel, være med til at belyse de forskellige faktorer, der kan være med til at fastholde dig i din smerteproblematik. Fysioterapeutisk træningsvejledning og smerterådgivning er med til at understøtte eller igangsætte en mere aktiv livsstil, hvor du selv kan biddrage og arbejde mere målrettet mod en hverdag med færre smerter.

Motivation samt professionel vejledning er vigtige faktorer med henblik på at nå dine målsætninger, således du igen bliver tryg ved at bevæge og belaste din krop, som du ønsker.

Vores fysioterapeut Fredrik står klar til at hjælpe dig. Der tilbyder både forskellige holdtræningsforløb samt individuel undersøgelse og træningskonsultationer.

Book en tid til fysioterapi i Odense på tlf. 28 10 60 05

Velkommen til fysioterapi i Odense hos Tidens Kiropraktor.

Fysioterapi – Kom til holdtræning i Odense

Hos Tidens Kiropraktor har du mulighed for at deltage på følgende hold:

Ryghold: til dig der ønsker at forebygge rygsmerter og til dig der ønsker at komme eksisterende smerter til livs!

Babymotorik: Til babyer og deres voksne, der ønsker sansestimulering og motorisk udfordring/inspiration.

Mekanisk Diagnostisk Terapi (McKenzie øvelser)

McKenzie øvelser er en type af øvelser, som kan anvendes ved behandling af diskusprolaps eller ved diskusrelaterede lidelser. Disse bør kun udføres under vejledning af din kiropraktor eller fysioterapeut. Øvelserne (typisk retningsspecifik bøjning af ryggen) gentages mange gange i løbet af dagen. Herved mobiliseres ryggen i en retning, der fremmer den naturlige helingsproces i bruskskiven.

Kom til fysio i Odense hos Tidens Kiropraktor for instruktion og detaljeret vejledning. Kontakt os på tlf. 28 10 60 05

Fysioterapeutisk behandling