COVID-19 INFO vedr. kiropraktorpraksis

25. marts, 2020

Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger og holder os løbende opdateret. På nuværende tidspunkt udfører klinikken alle former for behandling, individuel øvelsesinstruktion og holdtræning i mindre grupper.

Skærpede forholdsregler for at beskytte dig og os alle:

  • Det kræver IKKE corona-pas for at komme til en aftalt konsultation i klinikken.
  • Hver patient vurderes af en kiropraktor, så hvis du er i tvivl så ring og spørg. Hvis du har en tid og IKKE har hørt fra os, så har din kiropraktor vurderet, at du godt må komme.
  • Brug venligst ansigtsværnemidler. Dette betyder, at både patient og behandler nu anbefales at bære mundbind eller ansigtsværn under behandling, hvis der ikke kan holdes 1-2 meters afstand. Vi følger naturligvis anbefalingerne og opfordrer vores besøgende til at gøre det samme og selv medbringe mundbind, hvis du skal til behandling eller til træning her i klinikken.
  • Vi har en høj hygiejne-standard, vi holder afstand så vidt muligt og byder jer velkommen med et smil fremfor et håndtryk! 
  • Kom gerne kort tid før jeres aftale, kom helst alene, rør ved så lidt som muligt i klinikken og anvend den fremstillede håndsprit.
  • Har du symptomer på COVID-19, skal du IKKE komme i klinikken, men du er velkommen til at ringe og vi skal prøve at hjælpe dig på bedste vis over telefonen.

Ring gerne. Vi står klar ved telefonen til at hjælpe dig med råd og vejledning, hvis du er i risikogruppen eller blot ikke har mod på at komme, som situationen er i disse dage.

Venligst personalegruppen