• nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Efterfødselshold “Move Together” træning med slynge/vikle/bæresele for mor og barn

Move Together-pilotholdetEfterfødselstræning med baby i vikle/slynge eller bæresele

Vil du gerne i gang med at træne og bevæge dig mere efter fødslen? Og vil du gerne have din baby tæt på dig imens?

Som de eneste på Fyn udbyder vi et efterfødselshold, hvor baby kan sidde trygt på din mave eller ryg under hele træningen.

Når du bærer din baby er der nogle ting du skal være opmærksom på for at styrke din krop og fremme helingen af bækkenbund og mavemuskler efter graviditeten, frem for at overbelaste din krop med babys vægt. Det lærer du om på MoveTogether, samtidig med at du træner dig stærkere og får bedre kontakt til din krop.

Du kan med fordel bruge bæresele eller fastvikle (gerne med godt “grip” i stoffet). En strækvikle vil ofte være for varm. Vi har et par bæreseler fra Ergobaby som du kan afprøve en af de første gange, hvis du ønsker det. Der er dog ikke udlånsseler til alle.

22310229_10155051034035872_2252944869390844476_nMove Together

Du får:

Info om bækkenbund, test af delte mavemuskler og mulighed for at få vejledning omkring din babys siddestilling i bæresele eller vikle

Bevægelse af hele kroppen og sved på panden

Danseinspireret træning med sammensætninger og koreografier alt efter deltagernes forudsætninger

Indsigt i og viden om hvordan efterfødselskroppen styrkes bedst

Neuromuskulær og funktionel træning med bl.a. træningselastikker og TRX

Hensyn til den enkelte

Undervisning af fysioterapeut Katrine Boel Gjerum

Du skal have født for minimum 2,5 mdr. siden og ikke have komplicerede komplikationer efter fødslen. Kontakt klinikken hvis du er i tvivl om du kan være med. Træningen er tilrettelagt så du KAN have baby på mave eller ryg hele tiden, men det er selvfølgelig ikke et krav. Du kan også bruge holdet som helt almindelig efterfødselstræning.

Move Together har sin egen gruppe på facebook, hvor du kan få mere information om fx valg af bæreredskab og gode råd om at træne med din baby i vikle/bæresele. Du kan anmode om medlemsskab af “Move Together – Tidens Kiropraktor” når du har tilmeldt dig ved sekretæren.

Tid og sted:

Træning er tirsdage fra den 4. december kl. 11.00-11.50 på Hunderupvej 120, 1. sal (barnevogne kan evt stilles på bagsiden af indgangspartiet, ved lægerne i stueplan)

NYT!!!: Fortsætterhold for dig der allerede har gået på MoveTogether eller som har gået til anden fysioterapeutisk efterfødselstræning og føler at du har god kontakt til din bækkenbund og øvrige kernemuskulatur: fredag d. 28. september 11.30-12.20. Nye hold MoveTogether2 oprettes på efterspørgsel.

Pris: 579,66 kr for 6 gange (I nogle tilfælde ydes der tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” på ca. kr. 210,- såfremt kiropraktor eller fysioterapeut anser det som en nødvendig del af et behandlingsforløb)

Tilmelding til klinikken på tlf: 28106005

Hold oprettes ved min. 5 deltagere, gælder også for fx mødregrupper, der ønsker eget hold.

20170523_114003

 

 

Der er lukket for kommentarer.

KONTAKT OS

Sender

SPØRGESKEMA

Udfyld spørgeskemaet herunder inden første konsultation.


online booking