Teamet i klinikken

Går du til kiropraktor – ligesom knap 400.000 andre danskere?

28. november, 2022

Kiropraktikken har haft et rigtig godt år i 2021, fordi rekordmange har fået øjnene op for kiropraktisk behandling.

Kiropraktisk behandling

Rekordår

I 2021 gik rekordmange patienter ind af døren, næsten 400.000, hos kiropraktoren. Siden 2005 har antallet af patienter hos kiropraktorerne været stigende – med undtagelse af 2022, og her kan skylden nok skydes på corona. Det vidner om, at flere og flere har fået øjnene op på kiropraktisk behandling og dens gode effekt på smerter i muskler og led.

Går du ligesom knap 400.000 andre til kiropraktor? Kiropraktoren har 6 års uddannelse fra universitetet og er specialist i rygsygdomme og kan give dig kvalificerede råd og anvisninger samt behandling dér, hvor du har ondt. Både til dit barn, teenager og til dig. Lige meget om du en ung sjæl i en ældre krop eller omvendt.

Skal du være med?

Vores kiropraktorer kan hjælpe, hvis dit barn har et fladt baghoved eller kolik. Vi kan hjælpe, hvis dit barn eller teenager har smerter i benene eller hovedpine. Også hvis du selv har smerter i kroppen, kan vi selvfølgelig hjælpe dig med den rigtige behandling. Og i de tilfælde, hvor kiropraktoren bedømmer, at kiropraktisk behandling ikke er den rette måde at hjælpe dig på, sørger vi for at sende dig godt og trygt videre. Vi kan henvise til røntgenundersøgelse, CT- eller MR-skanning på OUH eller i privat regi, og har vi mistanke om en helt anden sygdom har vi god kommunikation med din praktiserende læge.

Så hvis du ikke er med på kiropraktor-bølgen, så kom! Der skal nok være en plads i klinikken til dig.

Tidens Kiropraktor, altid en god behandling