Samarbejde med Julie Hougård Nielsen

6. februar, 2019

Tidens Kiropraktor og vores Kiropraktor, Jesper Øigård, har startet et samarbejde med en af Danmarks bedste crossfittere, Julie Hougård Nielsen. Her kan i læse hvad hun skriver hendes forløb her i klinikken:

“Jeg har valgt at samarbejde med Tidens Kiropraktor idet klinikken i høj grad imødekommer sportsfolk og en aktiv livsstil. Crossfit og vægtløftning er krævende sportsgrene der sætter høje krav kroppen med tunge løft og mange gentagelser. Jeg har tidligere samarbejdet med Jesper omkring ryg- og hoftesmerter med stor succes.

Det vigtigste for mig ved valg af behandler er at de hos Tidens Kiropraktor forstår sig på sportsudøvere og kan tilrettelægge behandling, øvelser og træning så din krop kan følge med. De forstår at ingen problemstillinger er ens og prioriterer at dit forløb tilrettelægges så både de og du kan stå inde for det.

En skade kan betyde meget for dit velvære og din mentale tilgang til træningen. Genoptræningen tilgodeser også den del. Det er hele tiden en dialog om hvad du er tilpas i.

Jesper som er virkelig kompetent og opmærksom på om man har spørgsmål eller inputs selv. Hvis noget ikke fungerer, så ændrer vi det og prøver noget nyt.

“Det betyder meget for mig at jeg er tryg ift. min træning og fortsat kan bevæge mig på trods af en skade. Uanset om man er eliteudøver eller helt almindelig motionist er det afgørende at man føler sig hørt i sit forløb med en skade eller smerte.” -Julie Hougård Nielsen